El moviment Parlem crida a concentrar-se avui davant l'ajuntament a favor del diàleg


  • Comparteix:

Lema de la trobada d'aquest dissabte

Lema de la trobada d'aquest dissabte

Crida a la ciutadania a sortir al carrer amb roba, llaços i pancartes blanques aquest dissabte a les dotze del migdia, davant tots els ajuntaments de l'Estat espanyol, en favor del diàleg i sota el lema 'Parlem?'. Una proclama que dóna nom al moviment que, a través d'un manifest a les xarxes socials, demana que no 's'utilitzi, enfronti o menteixi' a la ciutadania en el context polític actual que viu Catalunya. La trobada té el suport del PSC.

El manifest assegura que el conflicte no el resoldran polítics 'irresponsables' sinó que ho farà 'la gent, el diàleg i la convivència'. El text lamenta la 'ràbia' i 'tristesa' que s'ha viscut aquests dies després de veure coses que 'mai no haguessin volgut veure' i critica que els dirigents actuals 'ni escolten ni parlen'. Per això, criden a concentrar-se per expressar que la convivència 'és possible' i que l'Estat espanyol és 'millor que els seus governants'.

El portaveu municipal i primer secretari del PSC de Sant Cugat, Pere Soler, ha confirmat la seva assistència a la concentració de Barcelona.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.