Arrenquen les cites a cegues del VdGust de Sant Cugat


  • Comparteix:

La iniciativa s'anomena 'Thursday in love'. / Foto: VdGust

La iniciativa s'anomena 'Thursday in love'. / Foto: VdGust

Una quarantena de persones s'ha apuntat a les cites a cegues organitzades pel restaurant santcugatenc VdGust, situat al carrer de Castillejos. L'espai gastronòmic, que planifica aquestes trobades des d'aquesta setmana, vol posar en contacte persones disposades a conèixer gent nova en funció dels seus gustos i aficions. Els interessats a participar de les cites, que tenen lloc cada dijous a la nit, han d'omplir un formulari amb diverses dades personals que està disponible a les xarxes socials del restaurant i al mateix establiment.

La iniciativa s'anomena 'Thursday in love' ('Dijous enamorats') i pretén potenciar l'espai gastronòmic com un punt de trobada lúdicosocial. Ho ha explicat a Cugat.cat el propietari del restaurant, Oriol Gràcia.

Oriol Gràcia

Hi ha molta gent que es coneix per les aplicacions. Buscàvem alguna cosa diferent, que fos una mica més personal i directa.


Després de la cita, els organitzadors en fan un seguiment per veure com ha funcionat. En cas de no haver funcionat, l'establiment ofereix la possibilitat de concertar una nova cita les setmanes següents. Aquesta setmana han estat cinc parelles les que han participat de la iniciativa.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.