La Festa de Tardor torna el 28 i 29 d'octubre amb el lema 'No perdis el tren!'


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià en una edició anterior de la Festa de Tardor

La plaça d'Octavià en una edició anterior de la Festa de Tardor

La 42a edició de la Festa de Tardor se celebrarà el cap de setmana del 28 i 29 d'octubre. Enguany, coincidint amb el centenari de l'arribada del ferrocarril a Sant Cugat, la iniciativa porta el lema 'No perdis el tren!'. Una vintena d'entitats santcugatenques participen en l'elaboració de la programació amb assemblees obertes. Les dues últimes tindran lloc aquest dimarts i el 24 d'octubre a les vuit del vespre a la Casa de Cultura.

La jornada de dissabte donarà protagonisme a la cultura popular i tradicional i, per aquest motiu, enguany hi haurà les actuacions dels Castellers de Vilafranca, Sabadell i Gausacs. Diumenge, com és habitual, prendrà la plaça d'Octavià la fira de les entitats amb la lectura del manifest, relacionat amb el centenari de l'arribada del ferrocarril.

Una altra novetat és que aquesta Festa de Tardor serà l'edició de la transició ja que suposarà l'adéu de l'antiga comissió organitzadora, que donarà pas a l'entrada a nous membres de l'entitat. Això no comportarà cap canvi, però, en l'organització de la iniciativa, que mantindrà l''esperit de sempre' com explica el membre de la comissió sortint Jordi Casas.

Jordi Casas

Les entitats es mostren al conjunt de la ciutadania i aprofiten, amb el manifest, de posar en comú un tema que els preocupa.


Casas ha avançat que la inauguració dedicada al centenari de l'arribada del ferrocarril, serà el 26 d'octubre.

Els interessats en participar de la festa poden enviar les seves propostes al correu electrònic de la comissió festatardorsc@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.