HP recapta 61.000 euros per finançar quatre projectes d'entitats en la 12a Jornada Solidària


  • Comparteix:

Sor Lucía Caram, amb voluntaris de la iniciativa / Foto: HP

Sor Lucía Caram, amb voluntaris de la iniciativa / Foto: HP

El Centre Internacional d'HP a Barcelona, situat a Sant Cugat, ha acollit aquest dissabte la 12a Jornada Solidària en què ha recaptat 30.500 euros que, sumats a l'aportació de l'empresa, sumen 61.000. La iniciativa ha comptat amb la participació de Sor Lucía Caram, que ha inaugurat l'exposició fotogràfica del projecte #invulnerables. Més de 2.500 persones han participat en la jornada de portes obertes, amb el lema 'Construint un món millor'.

Els diners recaptats aniran destinats a quatre projectes d'entitats sense ànims de lucre: la compra d'equipament per la Fundación AHUCE, que ajuda les persones que pateixen d'osteogènesi imperfecta; el projecte de la reintegració social de nens de Quito, a l'Equador, de l'ONG Cesal; la compra de material escolar per al projecte de Solidaritat Castelldefels Kasando, per abastir comunitats del Congo i la compra d'equipaments i material per a l'Associació Artenea, que ajuda a persones amb discapacitat intel·lectual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.