El consistori engega una campanya per incentivar el comerç de proximitat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

L'Ajuntament impulsa la campanya per a la promoció del comerç local 'Viu el barri, compra a casa, fes comerç'. L'objectiu de la iniciativa és mostrar Sant Cugat com una ciutat dinàmica amb un teixit comercial divers i donar a conèixer els mercats municipals per promoure-hi la compra. La proposta sorgeix del Pla Estratègic de Comerç 2016-2019 i pretén evitar la fuga de compradors, ja sigui a altres ciutats o per comerç electrònic i visibilitzar que tant els consumidors com els comerciants donen vida a la ciutat.

El consistori ha dissenyat diferents elements comunicatius, tant al carrer com a la xarxa, per fer arribar l'acció al màxim de públic possible. La regidora de Comerç, Mayte Pèrez, ha explicat perquè han decidit impulsar aquesta campanya.

Mayte Pérez

L'objectiu de la campanya és evitar la fuga de compres. Sant Cugat té molt per oferir; volem que la gent es quedi a comprar a la ciutat, a fer barri, a parlar amb el dependent que els coneix de tota la vida i a gaudir dels tres mercats de la ciutat.


La campanya preveu una difusió específica dels mercats municipals i per incentivar la compra de productes de proximitat i de temporada. Per això, s'ha editat un tríptic amb la informació dels mercats i dels productes frescos que s'hi poden trobar segons l'estació de l'any.

Una altra de les accions previstes és l'edició d'una bossa plegable per fomentar una compra sostenible. Les botigues que vulguin podran lliurar a la seva clientela un val de regal bescanviable per una bossa que podran recollir a la Casa de Cultura, fins exhaurir les existències.

Què és i qui participa a la Taula de Comerç?
La taula de comerç és l'eina de participació de l'Ajuntament que reuneix els representants de les tres associacions de comerciants, els tres mercats municipals, la Fundació Sant Cugat Actiu i tècnics de diverses àrees de l'Ajuntament.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.