El Sindicat de Llogateres organitzarà dilluns una cercavila per visibilitzar el difícil accés a l'habitatge


  • Comparteix:

Una de les reunions del sindicat / Foto: Sindicat de Llogaters

Una de les reunions del sindicat / Foto: Sindicat de Llogaters

El Sindicat de Llogateres de Sant Cugat organitza aquest dilluns una cercavila per visibilitzar la dificultat per accedir a l'habitatge. L'acte començarà a dos quarts de set de la tarda a la plaça de Lluís Millet i acabarà a l'ajuntament per coincidir amb l'audiència pública del ple. L'entitat vol que sigui una forma 'festiva' d'assenyalar alguns dels focus 'd'especulació' que provoquen 'l'expulsió silenciosa' de llogaters a la ciutat.

El Sindicat de Llogateres tindrà el suport del que s'ha creat a la Floresta i vol assenyalar les causes que provoquen la manca d'habitatge de lloguer a la ciutat a partir de les experiències que ha recollit en la seva activitat des que es va un fundar, el juny passat. La portaveu del Sindicat, Mariona Sòria, ha assenyalat els fons voltor com a uns dels culpables i ha posat com a exemple un dels blocs de pisos on s'aturarà la cercavila, situat a la cruïlla entre el passeig de Sant Magí i el carrer de la Mina.

Sòria ha resumit els objectius de la cercavila.

Mariona Sòria

El que volem és convidar tots els afectats per l'increment del lloguer a què vinguin a manifestar-se amb nosaltres perquè no quedi invisibilitzat el problema.


La portaveu del sindicat ha explicat que també volen remarcar la implicació de les immobiliàries en la pujada dels preus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.