Carrer Sant Medir tallat al trànsit entre Rambla del Celler i Carrer Migdia per les obres de vianantització


  • Comparteix:

Pas alternatiu / Foto: Ajuntament

Pas alternatiu / Foto: Ajuntament

El carrer Sant Medir quedarà tallat al trànsit entre la Rambla del Celler i el carrer Migdia a partir d'aquest dimarts per les obres de vianantització i millora que s'hi estan fent des de dilluns de la setmana passada. Malgrat les obres, sempre es mantindrà el pas de vianants i es garantirà l'accés als habitatges. Es recomana als vehicles que vulguin accedir al carrer Migdia que ho facin desviant-se des de la Rambla del Celler, pel passeig de les Bòbiles i pel carrer Vallès.

A la Baixada de l'Alba s'ha ampliat la zona reservada a la càrrega i descàrrega de mercaderies.

Més endavant l'Ajuntament informarà de les afectacions en les següents fases d'actuació, que inclou també la vianantització del carrer Balmes.

L'objectiu d'aquesta actuació és, segons el consistori, renovar i modernitzar aquestes vies i seguir millorant la qualitat urbana de la ciutat. La mesura permetrà integrar aquests carrers a la xarxa de vianants del centre i augmentar els espais per a vianants i ciclistes.

Els treballs inclouen la instal·lació d'un nou col·lector de recollida d'aigües residuals i la renovació dels col·lectors d'aigües pluvials. Se substituirà algun tram de la xarxa d'abastiment d'aigua i se soterraran els creuaments elèctrics aeris i la xarxa de telecomunicacions. Pel que fa a l'enllumenat públic, es canviaran les lluminàries actuals per unes de noves de tipus LED. També s'hi instal·larà un sistema de control de pas perquè només hi circulin els veïns i els vehicles de càrrega i descàrrega.

Amb aquestes actuacions l'Ajuntament vol dinamitzar i revitalitzar el nucli històric com a una nova centralitat comercial, social i cultural del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.