La plantilla de Delphi aprova el conveni i espera rebre més inversions a la planta de Sant Cugat


  • Comparteix:

El 55% dels treballadors voten 'sí' al preacord pactat pels sindicats

El 55% dels treballadors voten 'sí' al preacord pactat pels sindicats

Els treballadors de Delphi accepten el preacord de conveni pactat entre la direcció i els representants sindicals, que situa la planta de la nostra ciutat en les millors condicions per rebre una nova partida d'inversions. El conveni ha tirat endavant gràcies al 55% dels vots, tot i la complexa negociació dels darrers mesos.

La plantilla de Delphi a Sant Cugat ha acceptat, amb un 55% dels vots, el preacord de conveni pactat entre la direcció i els representants d'UGT i CC OO. L'acord preveu, entre d'altres coses, que la multinacional es comprometi a invertir a la planta santcugatenca durant els propers quatre anys i una escala salarial que tindrà vigència fins el 2007.

Segons el representant de CC OO a Delphi, Jordi Casas, les condicions del conveni posen les bases per poder rebre noves inversions i seguir negociant amb la central de Delphi als Estats Units.

Jordi Casas

Calia aconseguir un conveni competent per poder negociar amb les central les noves inversions i la contrució dels tres mòduls que resten.


El director general de Delphi a Sant Cugat, Francesc Varela, ha explicat que la negociació entre la direcció i el comitè d'empresa ha estat complexa, però s'ha mostrat satisfet perquè, per primera vegada en la història de la companyia, la negociació no ha comportat friccions i no s'han perdut hores de producció. Segons Varela, el repte de l'empresa és aconseguir que la multinacional incrementi les inversions a la planta santcugatenca.

Francesc Varela

El problema no és si es realitza la primera fase d'inversió, sinó si hi ha continuïtat i les inversions a Sant Cugat s'incrementen. Som optimistes.


En els pròxims dos mesos la central a EUA decidirà si construeixen els 3 mòduls que queden per tirar endavant la producció de la bomba d'injecció DFP-3, en comptes de la DFP-1 que s'està produint actualment. El canvi en la producció suposarà una inversió de 60 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.