La Casa de Cultura acull una exposició fotogràfica basada en els personatges femenins de les germanes Brontë


  • Comparteix:

L'exposició se centra en personatges femenins

L'exposició se centra en personatges femenins

La Casa de Cultura acull des d'aquest dimarts, i fins al 17 de novembre, l'exposició fotogràfica 'Remembrança. Visions de les germanes Brontë', un projecte d'Helena Aguilar Mayans que se centra en les protagonistes femenines de les obres d'Anne, Emily i Charlotte Brontë. La proposta arriba de la mà de la Xarxa Transversal, que aplega 10 ciutats catalanes que col·laboren en l'àmbit de la cultura . L'exposició consta d'una trentrena de fotografies col·locades en marcs antics per crear composicions.

L’exposició va néixer a Olot i a Sant Cugat amb la Xarxa Transversal, que reuneix ciutats mitjanes que col·laboren en l’àmbit de la cultura: Figueres, Girona, Reus, Sant Cugat, Mataró, Manresa, Vilanova i la Geltrú, Granollers, Tortosa i Olot. Són municipis que, segons els organitzadors, 'comparteixen un seguit de valors en favor de la promoció i defensa de la cultura' i es beneficien dels avantatges del treball en xarxa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.