Les precipitacions d'aquest dimecres i dijous deixen incidències lleus a Sant Cugat


  • Comparteix:

La pluja s'allargarà durant la jornada d'avui

La pluja s'allargarà durant la jornada d'avui

Les precipitacions d'aquest dimecres i dijous han provocat diverses incidències a Sant Cugat. Els Bombers de la Generalitat han actuat per treure aigua de cuines i terrasses al passeig de Rocablanca, al carrer de Francesc Moragas i al carrer de la Font; per retirar arbres caiguts a l'avinguda del Castellot de Valldoreix i a Sol i Aire; i per desembossar un baixant a l'avinguda de Can Cabassa. El temporal ha motivat 21 trucades de santcugatencs al 112.

Els Bombers també han actuat aquest dijous al matí. Al número 17 del carrer Dos de Maig on s'ha inundat la teulada i el cos d'emergències ha desembossat el baixant de l'edifici per solucionar la incidència. En aquesta mateixa línia han rebut un avís poc després de les vuit del matí del carrer de Doctor Murillo on l'aigua acumulada a la teulada ha provocat filtracions. A part d'aquestes actuacions, Bombers també ha informat de dos accidents, un la matinada de dimecres a dijous a la carretera de Molins de Rei, sentit Sant Quirze, i l'altre dijous al matí a l'AP7, sentit Girona, per un cotxe bolcat.

La previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) no preveu per aquest divendres.

Consells de Protecció Civil per circular amb pluja
- Extremar la prudència, reduir la velocitat i augmentar la distància de seguretat
- En cas de patir aiguaplaning: no s'ha de frenar ni accelerar, el millor remei per no trobar-s'hi és moderar la velocitat.
- Frenar amb suavitat i antelació per no bloquejar les rodes.
- En cas de pluja torrencial: cal estacionar amb un lloc segur i mantenir encesos els llums.
- En cas d'haver de travessar un bassal gran: circular amb primera, lentament i un cop passat comprovar l'eficàcia dels frens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.