La Nit Temàtica de la Unipau presenta avui el llibre 'Martín Lutero. Renegado y profeta' de Lyndal Roper


  • Comparteix:

Portada del llibre de Lyndal Roper

Portada del llibre de Lyndal Roper

La Nit Temàtica de la Unipau presenta aquest divendres el llibre 'Martín Lutero. Renegado y profeta' de Lyndal Roper amb la participació del professor i investigador José María Perceval. Aquesta sessió, que començarà a dos quarts de vuit del vespre a Cal Temerari, marca l'inici del Cicle 'Revolucions. Són possibles sense violències?', que serà el fil conductor de les properes nits temàtiques d'aquest trimestre.

El llibre de Roper explica les idees de Luter que van significar un fort trencament pels seus contemporanis del segle XVI i l'inici d'un procés que desencadenaria un canvi irreversible al món occidental. El seu atac a l'Església aviat va convulsionar Alemanya, va dividir Europa i va polaritzar les creences. Va desencadenar dècades de persecució religiosa, malestar social i guerra. A llarg termini, les seves idees, paradoxalment, van ajudar a trencar el domini de la religió en tots els àmbits de la vida.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.