Els Gausacs carreguen el seu primer castell de 9 en la millor actuació de la seva història


  • Comparteix:

Els Gausacs han descarregat per primera vegada el 3 de 9 amb folre a la diada de l'Esperidió

Els Gausacs han descarregat per primera vegada el 3 de 9 amb folre a la diada de l'Esperidió

Els Gausacs han carregat aquest dissabte el 3 de 9 amb folre, el primer castell de 9 que porten a plaça. Ha estat a la diada de l'Esperidió, a la plaça de la Seu de Tarragona, on també han descarregat el 2 de 8 amb folre i el 5 de 8, la catedral. Els Castellers de Sant Cugat han signat així la millor actuació de la seva història i han carregat per primera vegada dos castells folrats en la mateixa actuació. Els camises verdes han compartit plaça amb els Castellers de la Vila de Gràcia, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i els Nens del Vendrell.

Els Gausacs planegen portar el 3 de 9 amb folre a Sant Cugat la setmana que ve, a l'actuació de la Festa de Tardor. Un dels caps de colla, Àlex Castellarnau, ha explicat a Cugat.cat que estan 'molt contents' amb l'actuació malgrat els nervis de plaça.

Àlex Castellarnau

Estem molt contents. S'ha demostrat que el 3 de 9 és un castell que tenim, els assajos han anat molt bé i a plaça les colles ens han dit que no semblava que fos el primer de la nostra història. Simplement la diferència amb els assajos són els nervis de plaça, que ens han traït per la part de dalt.


Pel que fa a les altres colles que han participat a la diada de l'Esperidió, la Colla Jove Xiquets de Tarragona ha descarregat un 3 de 9 amb folre, un 4 de 9 amb folre i un 5 de 8; els Nens del Vendrell un 5 de 8, un 2 de 8 amb folre i un 3 de 8, i els Castellers de la Vila de Gràcia han completat un 3 de 8, un 2 de 8 amb folre i un 4 de 8.

Aquí pots veure el primer castell de 9 dels Gausacs






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.