Recoder qualifica de fet excepcional que la novena escola no hagi pogut començar avui el curs amb normalitat


  • Comparteix:

El curs ha començat sense incidents a la resta d'escola del municipi

El curs ha començat sense incidents a la resta d'escola del municipi

El curs escolar 2004-2005 ha començat amb tota normalitat a Sant Cugat, a excepció de la novena escola pública del Turó de Can Matas, que no podrà començar les classes fins dilluns ja que l'edifici no estava a punt per acollir els alumnes el dia 15. L'alcalde ha lamentat aquest retard en les obres, un fet que ha qualificat d'excepcional ja que, segons ha dit, a Sant Cugat mai un centre havia començat amb retard el curs escolar. Recoder ha assegurat que l'Ajuntament vetllarà perquè l'edifici estigui realment a punt per començar la setmana vinent.

Els 13.222 nens i nenes que han començat el curs escolar a Sant Cugat ho han fet amb tota normalitat i sense cap incident destacat, a excepció de la novena escola de primària, que finalment no ha pogut començar les classes ja que l'edifici no reunia encara les condicions per acollir els alumnes.

L'alcalde, que ha fet un recorregut per les escoles acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana i del cap de la Policia Local, ha assegurat que la normalitat ha estat la nota dominant, fins i tot a la desena escola de la Guinardera.

Lluís Recoder

Si no fos perquè hi ha una escola que no s'ha posat en marxa, l'inici de curs ha estat totalment normal.i fins i tot a la nova escola de la Guinardera.


Recoder ha lamentat però que la novena escola pública de primària, al Turó de Can Matas, no hagi pogut començar el curs com la resta de centres. L'alcalde ha recordat que tot just el passat divendres, responsables de la Generalitat i de l'empresa que fa les obres van garantir que el centre estaria a punt per l'inici de curs. Finalment però, el govern català va reconèixer ahir que l'edifici no reunia les condicions necessàries i va aplaçar el començament de les classes fins dilluns. Un fet que l'alcalde ha qualificat de totalment excepcional a la nostra ciutat.

Lluís Recoder

La Generalitat va haver de reconèixer que l'escola no podia començar normalment. És un fet execpcional que lamento molt que s'hagi produit perquè no ens havia passat mai.


De moment, per tant, els 50 nens i nenes de P3 i P4 que havien de començar el curs en aquesta escola hauran d'esperar fins a dilluns per estrenar centre.

En aquest sentit, Recoder ha assegurat que l'Ajuntament vetllarà perquè els treballs s'accelerin i assegurar que l'escola pugui entrar en funcionament el proper dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.