Coll Favà vol convertir la seva festa en l'esdeveniment infantil de referència a Sant Cugat


  • Comparteix:

El barri de Coll Favà vol convertir les seves jornades de convivència veïnal en l'esdeveniment de referència infantil a la ciutat. La festa, organitzada per l'Associació de Veïns de Coll Favà, s'ha desenvolupat aquest cap de setmana sota un nou nom per incloure més gent de fora del barri i ha potenciat les activitats per als infants, que han omplert el passeig de Francesc Macià.

L'organització de l'esdeveniment considera que les jornades de convivència han funcionat 'molt bé' i que, tot i que aquest any han programat més activitats infantils, en la propera edició haurien d'incloure més propostes per atraure més aquest públic. Ho ha explicat a Cugat.cat el president de l'associació veïnal de barri, Antonio Lucas.

Antonio Lucas

Crec que es podrien incloure titelles i fer jocs que fossin atractius per als infants.


De la seva banda, els infants tenen clar per què els agrada la festa.

Infants

Perquè fan moltes activitats per als nens. / M'agraden molt el sorteig i els inflables perquè m'ho passo molt bé. / Els inflables, la música i els jocs.


Per als pares i mares, l'esdeveniment constitueix una bona oportunitat perquè els seus fills es diverteixin i es socialitzin amb altres infants.

Pares

Perquè les activitats que fan són adequades per als infants. / Està molt bé tant per als pares com per als fills. / Perquè és un cap de setmana en què els infants es troben amb els amics i coneixen altres nens.


Les jornades de convivència també han tingut les tradicionals paradetes, així com una xocolatada i el sorteig de regals.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.