La plantilla de Cugat.cat se suma al rebuig del Col·legi de Periodistes a la intervenció dels mitjans públics


  • Comparteix:

La intervenció dels mitjans públics han motivat el comunicat

La intervenció dels mitjans públics han motivat el comunicat

La direcció i treballadors de Cugat.cat s'adhereixen al comunicat del Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Grup de Periodistes Ramon Barnils que condemna 'enèrgicament' la intervenció de TV3, Catalunya Ràdio i l'Agència Catalana de Notícies (ACN) per part del govern espanyol, a través de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. Des de les dues entitats coincideixen a qualificar la decisió de l'executiu de Rajoy com un 'atac sense precedents' a la llibertat d'expressió i d'informació. El col·legi recorda que aquests tres mitjans són 'punts de referència informativa inequívocs per a la societat catalana'.

També ressalten que cap acció, 'per excepcional que sigui', hauria de comportar retallades en drets fonamentals com els d'expressió i d'informació.

Per la seva banda, el Grup de Periodistes Ramon Barnils també ha expressat el suport als professionals de TV3, Catalunya Ràdio i l'ACN, i recorden que són un instrument que ha contribuït de manera 'decisiva' a la cohesió social a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.