La Coordinadora d'AMPA de Sant Cugat se suma a la concentració en defensa del model d'educació pública


  • Comparteix:

Cartell de la concentració

Cartell de la concentració

La Coordinadora de les AMPA i AFA de Sant Cugat se suma a la concentració en defensa del model d'educació pública, que es farà aquest dimecres a tots els ajuntament capitals de comarca, a proposta del Marc Unitari de la Comunitat Educativa. L'entitat, que la setmana passada ja va rebutjar per escrit 'l'ús interessat de l'educació i l'acusació d'adoctrinament' que reben les escoles públiques, farà arribar ara el seu malestar als carrers sota el lema 'No ens toqueu... l'Educació'.

La coordinadora de Sant Cugat fa una crida a participar, també, davant l'Ajuntament local a partir de les sis de la tarda, per a totes aquelles persones que no es puguin desplaçar fins a Sabadell.

Per fer-se sentir, la coordinadora anima tothom a portar paper d'embalar i pintures per fer un mural, i material, com ampolles buides i pedretes, per fabricar maraques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.