El Comitè de Defensa de la República organitza tallers per gestionar les emocions en el context polític actual


  • Comparteix:

CDR prepara diverses activitats per aquest mes

CDR prepara diverses activitats per aquest mes

El Comitè de Defensa de la República (CDR) organitza aquesta setmana diversos tallers i activitats per tractar les emocions en el context 'de la nova República'. La primera activitat arrenca aquest dimecres, a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de Cultura, amb una trobada per tractar les relacions emocionals.

De cara a aquest dijous, Cal Temerari acollirà el primer dels tallers, el de gestió emocional, a dos quarts de vuit del vespre. Dissabte serà el torn del taller per adolescents per tractar com la ciutadania afronta l'actualitat política del país des del punt de vista de les emocions dels més joves. Serà també a Cal Temerari, a dos quarts de set de la tarda.

La membre de CDR Laura Jené exposa que la iniciativa va sorgir a la comissió de cures de l'entitat.

Laura Jené

Creiem que podrien ser setmanes llargues i dures. Vam pensar en el taller de gestió de la ràbia per mantenir la resistència pacífica.


Diumenge hi haurà una doble proposta. Un taller de gestió de la ràbia serà una de les iniciatives, a un quart de sis de la tarda, en un lloc pendent de determinar. A la Clínica Eos, a les vuit del vespre, es farà una sessió de 'meditació per la pau'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.