Recoder assegura que l'equip de govern ha fet tot el possible perquè la novena escola estigués a punt per l'inici de curs


  • Comparteix:

L'alcalde recorda que les competències són de la Generalitat

L'alcalde recorda que les competències són de la Generalitat

L'alcalde de Sant Cugat ha assegurat que l'Ajuntament ha fet un seguiment exhaustiu del desenvolupament de les obres de la novena escola, tot i recordar que les competències en aquest àmbit són de la Generalitat. Igualment s'ha expressat el portaveu d'ERC i segon tinent d'alcalde, Eduard Pomar, després que elPP hagia acusat l'equip de govern, i especialment ERC, de no haver vetllat prou per l'acabament de les obres.

Lluís Recoder ha sortit al pas de les declaracions fetes pel PP, en què acusava l'equip de govern de no haver fet un seguiment prou acurat de les obres de la novena escola, recordant que la competència municipal acaba després de cedir el solar a la Generalitat.

Tot i això, l'alcalde assegura que des de l'Ajuntament han anat més enllà i han fet tots els passos necessaris per intentar garantir que l'edifici estigués a punt per al començament dels curs escolar.

Lluís Recoder

La responsabilitat de l'Ajuntament acaba en cedir els terrenys,però a banda d'això vam negociar perquè es licitessin ràpidament les obres.


En aquest sentit, Recoder ha recordat que hi hagut un període de transició provocat pel canvi de govern a la Generalitat, i que, a més, el muntatge dels mòduls prefabricats va començar amb 15 dies de retard, un calendari que segons l'empresa constructora, ve donat per les prioritats que els dóna el mateix departament d'Educació del govern català.

De la mateixa manera s'ha expressat el portaveu d'ERC i segon tinent d'alcalde, Eduard Pomar, que ha reiterat que en tot moment s'han preocupat de l'avanç de les obres però que fins l'últim moment se'ls havia garantit que l'edifici estaria enllestit per començar el dia 15.

Eduard Pomar

Des d'ERC lamentem el retard en aquesta escola però en cap cas es pot dir que l'equip de govern no hagi fet el seguiment necessari perquè ho hem fet en tot moment.


Pomar ha afegit que, tot i que la conselleria d'Educació estigui en mans d'ERC, qui ha de fer les gestions en aquest tema és l'àrea de Serveis Personals de l'Ajuntament, tal i com s'ha fet.

Des de l'equip de govern han reiterat també que s'està fent encara un seguiment exhausitiu per tal de garantir que, realment l'edifici estarà en condicions per acollir els alumnes de P3 i P4 el proper dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.