Balanç positiu de l'organització en l'any de traspàs entre comissions de la Festa de Tardor


  • Comparteix:

La Festa de Tardor tanca la 42a edició amb un balanç positiu després de la coorganització entre la comissió antiga i la nova. Entre les activitats d'enguany destaquen la Fira d'Entitats i la participació dels Gausacs en la jornada de dissabte, que van completar la millor actuació de la seva història. El cap de setmana, a més, ha estat marcat pel context polític i el conflicte entre Catalunya i l'Estat espanyol, pel qual algunes entitats també han volgut manifestar-se.

La nova comissió de la Festa de Tardor ha mostrat el seu suport a les institucions catalanes davant de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, en un comunicat en què donaven la benvinguda a 'la nova República catalana'. Malgrat el context polític i el fet de ser un any de traspàs entre comissions, l'organització valora la feina feta i el resultat final. Ho explica un dels seus membres, Joan Cortadellas.

Joan Cortadellas

La valoració de com ha anat la festa la farem en els propers dies. La preparació amb les dues comissions ha anat molt bé. Pensem que hi ha coses a millorar i agafem el testimoni per fer-ho millor l'any que ve.


De la seva banda, les entitats de cultura popular han omplert la plaça d'Octavià durant la jornada de dissabte amb diverses actuacions. La secretària de la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular, Eva Tataret, destaca en l'edició d'aquest any l'actuació dels Castellers de Sant Cugat.

Eva Tataret

Estem molt contents des de la Coordinadora que durant la Festa de Tardor els Castellers hagin pogut fer aquest any una diada amb colles tan importants. Les activitats van anar molt bé, vam poder fer el correfoc i tot sense problemes.


Una vuitantena d'entitats santcugatenques ha participat aquest diumenge a la Fira d'Entitats per donar a conèixer la seva activitat a la ciutadania. La 42a Festa de Tardor ha portat el lema 'No perdis el tren!' per celebrar el centenari de l'arribada del ferrocarril a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.