Sant Cugat se suma a la celebració del Dia Mundial contra l'Alzheimer


  • Comparteix:

El primer acte, a càrrec de l'AFAV, és una tòmbola benèfica que es fa aquest dissabte als Quatre Cantons

El primer acte, a càrrec de l'AFAV, és una tòmbola benèfica que es fa aquest dissabte als Quatre Cantons

Informar els ciutadans sobre l'Alzehiemer és l'objectiu de les diverses activitats que es faran a Sant Cugat amb motiu del Dia Mundial contra aquesta malaltia, que se celebra el proper dimarts, dia 21. La primera iniciativa és una tómbola que ha organitzat per aquest dissabte la delegació local de l'Associació de Familiars amb Malalts d'Alzheimer. Els actes s'allargaran tota la setmana amb propostes com una xerrada informativa o un concert a l'Escola Municipal de Música, entre d'altres.

Sant Cugat gaudirà aquest dissabte d'un dia festiu a favor de la conscienciació davant la malaltia Alzheimer. Associacions, com la de familiar amb malalts d'Alzheimer, han preparat diverses activitats entre la que es troba la tómbola que tindrà lloc demà a la plaça de Quatre cantons i en la que es recaptaran diners per ajudar a les famílies. La Presidenta de l'associació vol fer arribar als ciutadans el veritable sentit d'aquest dia.

Isabel Martínez

El dia Mundial del Alzheimer dóna la possibilitat de donar a conèixer a la població el que es la malaltia i els efectes que té en les families


Durant la setmana s'ha programat altres activitats com una xerrada sobre donació de teixits neuronals o un concert a càrrec dels estudiants de l'Escola Municipal de Música. El President de la Coordinadora Interinstitucional d'Atenció a l'Ancianitat, Josep Maria Muntaner, insisteix en que la celebració d'aquest dia pot aportar aspectes molt positius vers la conscienciació de la població.

Josep Maria Muntaner

És una manera molt positiva de cridar l'atenció dels ciutadans ver la malaltia del Alzheimer.



Coincidint amb el Dia Mundial contra l'Alzheimer, es publicarà el llibre 'Demències i malaltia d'Alzheimer', escrit pels doctors Josep Deví i Joan Deus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.