Ingressen a presó dos homes després de robar en un domicili de Valldoreix


  • Comparteix:

Els fets es van produir diumenge passat

Els fets es van produir diumenge passat

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat dos homes, de 32 i 24 anys, per un presumpte robatori a un domicili de Valldoreix. Els fets van passar poc després de les vuit del vespre quan els agents de la policia feien patrullatge preventiu pel territori. Els agents van rebre l'avís d'un robatori a prop d'on es trobaven i van detenir els lladres que encara portaven a sobre el que havien robat. Els arrestats van passar a disposició judicial dilluns i el jutge va decretar ingrés a presó.

Els fets
Mentre patrullaven per Valldoreix els agents van observar un parell d'homes que, tant bon punt els van veure, van canviar la conducta. La parella va separar-se i va accelerar el pas, girant el cap per controlar els Mossos.

Davant els fets, els policies van aturar-los, els van identificar i escorcollar. Els dos homes duien a sobre diverses monedes i bitllets, a més d'estris que poden ésser usats per cometre robatoris com una lot o guants i un rossinyol per forçar accessos.

Tot just en aquell moment, els agents van rebre l'avís que, a pocs metres del lloc on es trobaven, s'acabava de fer un robatori en un domicili. De fet, part dels objectes que els homes duien a sobre pertanyien al propietari del domicili violentat.

Per aquests motius els dos homes van ser detinguts en aquell mateix moment. Els Mossos d'Esquadra continuen amb l'operatiu policial preventiu per evitar els robatoris a domicilis amb la col·laboració de la Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.