Sant Cugat posa en marxa un servei d'atenció i assessorament LGBTI a la Casa Mònaco


  • Comparteix:

El nou punt d'atenció integral es posarà en marxa el 8 de novembre

El nou punt d'atenció integral es posarà en marxa el 8 de novembre

L'Ajuntament, en coordinació amb la Generalitat, posarà en marxa el 8 de novembre un nou servei d'atenció integral LGBTI (lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals) a la Casa Mònaco. L'objectiu d'aquest punt d'assessorament és oferir atenció, suport i informació personalitzada, de qualitat i de proximitat a les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

L'atenció es farà el segon dimecres de cada mes de quatre a set de la tarda, i s'hi pot accedir demanant cita prèvia al telèfon 93 565 70 00 o enviant un correu a sailgbti@santcugat.cat. Els interessats seran atesos de manera confidencial per una persona especialitzada en l'àmbit.

Amb aquest nou servei l'Ajuntament compleix amb la moció aprovada al ple municipal de maig del 2016, en què tots els grups polítics van acordar elaborar un pla municipal amb polítiques i mesures per promoure, defensar i garantir els drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals a la ciutat.

Paral·lelament a l'obertura del nou punt d'atenció, l'Ajuntament farà el dijous 9 de novembre una sessió oberta a la ciutadania per elaborar una diagnosis LGBTI, que tindrà lloc a la Casa de Cultura a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.