Èxit de participació en la tercera tómbola dels Familiars d'Alzheimer


  • Comparteix:

L'objectiu de la iniciatova és informar la població i recpatar fons per lluitar contra la malaltia

L'objectiu de la iniciatova és informar la població i recpatar fons per lluitar contra la malaltia

Èxit de participació a la tómbola benèfica que ha organitzat aquest dissabte la delegació local de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer, amb motiu del Dia Mundial contra aquesta malaltia, que es celebra aquest dimarts. L'objectiu d'aquesta iniciativa era informar la població sobre la malaltia i recaptar fons per ajudar a les persones afectades.

La tómbola s'ha fet a la plaça dels Quatre Cantons i ha comptat amb alguns productes estrella com una samarreta del Barça signada per tots els jugadors, una raqueta signada pel tennista santcugatenc Àlex Corretja o vals per anar a menjar als millors restaurants de la ciutat.

Com cada any, la iniciativa ha estat tot un èxit, tant per la participació de la gent com per la dels comerços, que han cedit nombrosos productes per a l'ocasió. Així ho ha comentat la presidenta de la delegació local de l'AFAV, Isabel Martínez, que ha manifestat els seus agraïment.

Isabel Martínez

Aquest any ens quedem sense coses. Vull agraïr al comerç de Sant Cugat, Terrassa, Cerdanyola i Barcelona que ens han donat un cop de mà donant-nos els articles que sortegem


A banda d'aquesta tómbola, l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer organitza altres activitats, com una xerrada de la doctora Cardoso, de l'Hospital Clínic, el dia 28 a la casa de la Cultura, i un concert de quartet de cordes el 3 d'octubre a l'Aula Magna de l'Auditori. Tots els actes són gratuïts perquè l'entitat vol acostar la informació als familiars. Així ho ha explicat la seva delegada Isabel Martínez.

Isabel Martínez

Tot és gratuït, tot el que fem ho és, perquè el que volem és que qui ho necessiti tingui tota la informació necessària del què és la malaltia i com pot ajudar al malalt


La delegació local de l'Associació de Familiars amb Malalts d'Alzheimer abarca tota la comarca del Vallès Occidental i és el tercer any que organitza la tómbola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.