Obertes les inscripcions per al 5è Concurs de Pessebres de Sant Cugat


  • Comparteix:

Detall del cartell de la iniciativa / Foto: Ateneu

Detall del cartell de la iniciativa / Foto: Ateneu

Les inscripcions per al 5è Concurs de Pessebres de Sant Cugat estan obertes fins al 15 de desembre. Els participants estaran agrupats en quatre categories: tradicional, artístic, innovació i de col·lectiu; i es tindrà en compte l'originalitat, l'elaboració i el valor artístic. Els interessats es poden apuntar al concurs de manera presencial a l'Ateneu o a través de la web de l'entitat. El lliurament de premis serà el 28 de desembre a les set de la tarda a la seu de l'Ateneu i, com és habitual, l'entitat publicarà pocs dies abans de Nadal un díptic amb un mapa del centre de la ciutat amb els pessebres participants en finestra.

Com cada any, el 23 i el 28 de desembre i el 3 de gener a les sis de la tarda hi haurà els recorreguts musicals pels pessebres participants, des de la plaça de Sant Pere a la plaça de Barcelona i amb l'acompanyament de l'Escola de Música tradicional de Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.