L'associacionisme reacciona a la mort de l'exalcalde Àngel Casas


  • Comparteix:

El teixit associatiu santcugatenc valora el paper d'Àngel Casas al capdavant de l'Ajuntament i el seu treball per a la ciutat. L'exalcalde socialista, que ha mort aquest dilluns al vespre, va formar part activament d'entitats com l'Ateneu, la penya Pericos Sant Cugat i l'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran (AEU).

La presidenta de l'Ateneu, Margarida Cleris, valora la implicació que Casas ha tingut sempre 'per millorar Sant Cugat'.

Margarida Cleris

La seva mort ens ha produit una gran tristesa. Ell tenia dues parts, una molt reflexiva i calmada. Ens sentíem molt escoltats i ens ajudava molt. I després tenia una altra part apassionada per fer projectes. Sempre pensava en Sant Cugat i en què podia fer per millorar la ciutat.


Casas va ser l'impulsor i fundador de Pericos de Sant Cugat, penya del Reial Club Deportiu Espanyol (RCDE) a Sant Cugat i que va ser creada al 2004. Casas va ser president d'aquesta entitat en els inicis. L'actual president de l'entitat, Toni Giménez, destaca 'la figura capdalt' de Casas a la penya santcuagtenca.

Toni Giménez

És una persona clau en la creació i en la fundació de Pericos de Sant Cugat.


Els grups municipals amb representació al ple també han recordat la tasca de Casas a la ciutat.

Acte d'homenatge al Monestir aquest dimecres

El Monestir de Sant Cugat acollirà aquest dimecres a dos quarts de cinc de la tarda un acte de record a l'exalcalde. L'Ajuntament també col·locarà un llibre perquè la ciutadania pugui deixar-hi els seus missatges de condol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.