L'església del Monestir s'omple per acomiadar l'exalcalde Àngel Casas


  • Comparteix:

Sant Cugat ha donat aquest dimecres l'últim adéu a l'exalcalde Àngel Casas, desaparegut aquest dilluns als 85 anys. Família, amics, representants del món polític, esportiu i associatiu i ciutadania s'han acomiadat del primer alcalde democràtic en una eucaristia que ha omplert l'església del Monestir.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha agraït un cop més la tasca de Casas i ha enviat un missatge d'escalf a la família.

Mercè Conesa

Ha estat una persona molt estimada i que ha treballat moltíssim per la nostra ciutat. Volíem donar un gran escalf a la seva família.


Alguns dels assistents a la cerimònia, entre els quals l'exregidor durant el mandat de Casas Josep Castellví, la veïna Ana Villacampa i l'amic personal Albert Estop, han destacat l'honestedat i la bona disposició de l'exalcalde.

Assistents

Vaig ser regidor de Cultura amb ell i penso que va ser un home molt honest i molt catalanista / Molt bona persona, sempre disposat a ajudar en el que calia / El definiria com una bellíssima persona, intel·ligent i molt suau parlant.


Unes 300 persones han assistit a un funeral sense presència del fèretre, ja que la voluntat de Casas era donar el cos a la ciència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.