La Llar d'Avis acull des d'avui una exposició artística amb treballs de malalts de Parkinson


  • Comparteix:

Detall del cartell de l'exposició

Detall del cartell de l'exposició

Les associacions de Parkinson de Sant Cugat, Barcelona i Canberra, a Austràlia, proposen una exposició conjunta d'imatges sorgides de dos programes d'artteràpia per a persones afectades per la malaltia de Parkinson. La mostra, anomenada 'In the moment: el moment present' es podrà veure des d'aquest dimecres i fins al 2 de desembre a la Llar d'Avis de la Parròquia. La inauguració és aquest dimecres a les cinc de la tarda.

L'exposició té la intenció de dialogar entre la cultura catalana i l'australiana i observar els beneficis d'aquest tipus de teràpia relacionada amb l'art i la creativitat per a persones amb Parkinson i també amb altres malalties neurològiques. Ho explica el president de la delegació santcugatenca de l'Associació Catalana per al Parkinson (ACAP), Esteve Sala.

Esteve Sala

L'artteràpia és una tècnia per aconseguir el benestar emocional. Posar-te davant d'un paper per dibuixar et permet alliberar-te o fugir d'aspectes negatius i això serveix per tothom. En el cas de les persones que tenen Parkinson, però, s'aplica molt bé.


A més, la delegació santcugatenca de l'ACAP organitzarà conjuntament amb la Llar d'Avis dos tallers d'artteràpia gratuïts i oberts a tothom aquest dimecres i el 27 de novembre de dos quarts de set a vuit del vespre. Les places són limitades per ordre d'inscripció, i cal reserva prèvia al correu electrònic acapscv@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.