L'Ajuntament edita un full informatiu per minimitzar els efectes del 'mosquit tigre'


  • Comparteix:

L'estudi que està fent el Servei de Control de Mosquits del Baix Llobregat pot trigar encara 2 mesos

L'estudi que està fent el Servei de Control de Mosquits del Baix Llobregat pot trigar encara 2 mesos

Evitar l'acumulació d'aigües estacades i protegir-se amb els repel·lents de mosquits habituals són alguns dels consells del full informatiu que l'Ajuntament ha editat per minimitzar els efectes del 'mosquit tigre'. A hores d'ara s'està l'espera dels resultats de l'estudi que està realitzant el Servei de Control de Mosquits del Baix Llobregat que pot durar encara 2 mesos.

L'Ajuntament aconsella a la població evitar l'acumulació d'aigües sense tractar i protegir-se amb repel·lents convencionals, en un full informatiu que ha publicat sobre el 'mosquit tigre'.

El regidor de Sanitat, Enric Tomàs, espera que amb el fulletó, la informació sobre el 'mosquit tigre' arribi al màxim de població possible mentre es conclou l'estudi que el Servei de Control de Mosquits del Baix Llobregat està realitzant.

Enric Tomàs

Amb el full informatiu es preten fer arribar al màxim possible de població les informacions bàsiques sobre el mosquit tigre.


El Servei de Control de mosquits del Baix Llobregat segueix amb les seves tasques d'estudi dels hàbits dels mosquits i la seva presència a la nostra ciutat. Segons Enric Tomàs, es té previst que els treballs durin encara uns dos mesos.

Enric Tomàs

En un parell de mesos els tècnics del Servei de Control de Mosquits duran a terme els seus estudis. Analitzaran a fons i treuran conclusions.


Cal recordar, que tal i com explica el fulletó de l'Ajuntament, que no s'ha constatat que aquests mosquits transmetin cap malaltia a Europa i que l'únic que produeixen són unes picades molt molestes. En cas de rebre una picada s'han de tractar amb productes antial·lèrgics i si la coïssor persisteix, cal adreçar-se als serveis sanitaris (farmàcies i serveis mèdics).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.