El CDR de Valldoreix reuneix més de 200 persones en el seu primer acte


  • Comparteix:

L'acte ha tingut lloc a l'espai Garden

L'acte ha tingut lloc a l'espai Garden

El Comitè de Defensa de la República de Valldoreix s'ha presentat aquest diumenge davant les més de 200 persones que han assistit a la botifarrada popular contra l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. La proposta, que ha tingut lloc a l'espai Garden, ha servit perquè el comitè mostri el seu descontentament amb el paper del rei Felip VI, l'actuació de la policia espanyola l'1 d'octubre, les decisions de la jutgessa Lamela i les polítiques en relació amb aquest conflicte del govern de Mariano Rajoy. Els diners recaptats amb els vuit euros que costaven les activitats van destinats, a més de cobrir les despeses del dinar, a la caixa de solidaritat per fer front a les sancions imposades per l'Estat espanyol a causa del procés català.

La membre del CDR de Valldoreix Anna Domingo s'ha mostrat molt satisfeta amb les xifres d'assistència a la botifarrada.

Anna Domingo

Hem superat les xifres previstes amb escreix. Havíem previst unes 150 racions i finalment han vingut 200 persones. Ho valorem molt.


Després de dinar, el CDR ha fet una assemblea oberta que ha donat pas a una encartellada popular per demanar la llibertat dels 'presos polítics' i a favor de la República. L'entitat continuarà fent accions per protestar contra l'empresonament dels vuit membres del govern cessat, entre ells el santcugatenc Raül Romeva i dels presidents d'ANC i Òmnium, amb encartellades i repartint llacets grocs a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Valldoreix cada dissabte. A més, també es plantegen fer un mural a una paret de titularitat pública del territori per reclamar la llibertat dels 'presos polítics' i defensar la República.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.