La R-Festa torna a la Rambla del Celler per promoure la reparació i la reutilització


  • Comparteix:

Edició de l'any passat

Edició de l'any passat

La segona edició de la R-Festa se celebra aquest dissabte des de les onze del matí fins les tres de la tarda a la Rambla del Celler. Durant la jornada es mostraran establiments i iniciatives de Sant Cugat que es dediquen a la reparació, reutilització i venda de productes de segona mà i es faran tallers i jocs infantils. Durant la iniciativa també tindrà lloc el Mercat de Segona Mà organitzat per l'Ateneu.

A la R-Festa participaran establiments santcugatencs que ofereixen productes de segona mà, que es dediquen a aspectes tan diversos com la restauració de llibres, rellotges, bicicletes, electrodomèstics, a l'elaboració de sabó amb oli reciclat, a la restauració de mobles i objectes, i a activitats més específiques com la costura amb roba de paraigües trencats.

També, durant tot el matí, s'oferirà als assistents la possibilitat de fer tallers ràpids d'hort vertical amb elements reutilitzats i de plats elaborats amb aliments sobrers i s'instal·laran jocs d'habilitats per als nens i nenes amb material reutilitzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.