Ramon Bruguera, reelegit president dels Geganters de Sant Cugat


  • Comparteix:

Ramon Bruguera, president i cap de colla dels Geganters de Sant Cugat

Ramon Bruguera, president i cap de colla dels Geganters de Sant Cugat

L'assamblea anual dels Geganters de Sant Cugat ha reelegit Ramon Bruguera com a president de l'entitat. El també cap de colla seguirà acompanyat per la junta actual ja que no s'ha presentat cap candidatura alternativa. L'assemblea també ha servit per fer una valoració general de la temporada que ha constat d'una trentena d'activitats i per planificar el 2018 a falta de tancar el calendari de les trobades.

En declaracions al programa de cultura popular 'NiTrad' de Cugat.cat, Bruguera ha fet una crida als veïns que es vulguin animar a formar part de la colla. En aquest sentit, el president ha explicat que el que més necessiten són portadors de gegants.

Ramon Bruguera

De músics, com que fem les classes, anem tirant i portadors petits també, en canvi amb els grans a vegades tenim problemes. La sort és que vam incorporar el monjo i ens permet jugar una mica.


De cara al 2018 el també cap de colla ha explicat que l'entitat està preparant una exposició del món geganter que es podrà veure entre abril i juny a la Casa de Cultura i l'edició d'un nou conte dels geganters, dues accions que completaran la celebració del 30è aniversari de la colla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.