L'Ajuntament ofereix 20 places de monitor per a les activitats que organitza per Nadal


  • Comparteix:

Cartell de l'oferta de feina / Foto: Twitter Ajuntament

Cartell de l'oferta de feina / Foto: Twitter Ajuntament

L'Ajuntament busca 20 monitors per treballar a l'Envelat de Nadal, per a la cavalcada de Reis i per a la rebuda als ambaixadors reials. El consistori busca perfils que puguin treballar en tasques d'organització, de decoració dels espais, de control de cues i accessos, d'atenció als infants i de venda d'entrades per incorporar-se a partir del 23 de desembre. Els interessats poden presentar candidatura al web d'Ocupació Municipal fins al 12 de desembre. Es valorarà l'experiència laboral en tasques d'atenció als infants, educació i monitoratge, com també la formació específica en aquests àmbits.

El sou previst per personal de l'Envelat està al voltant dels 600 euros, en jornada completa durant els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener. Per a la cavalcada de Reis i la rebuda dels ambaixadors, es treballaran els dies 4 i 5 de gener.




Les principals activitats que ha d'acollir l'Envelat de Nadal són el Quinto, organitzat per Cal Temerari, i la festa de Cap d'Any, que aquest any anirà a càrrec de l'Ajuntament. Uns actes que encara estan a l'aire pel conflicte entre l'entitat i el consistori per l'organització de la celebració de l'última nit de l'any.

Amb el lema 'Un Nadal a tot tren', a l'Envelat també s'han de realitzar activitats dirigides a commemorar el centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.