Ricoh impulsa un projecte de lluita contra l'Alzheimer i organitzarà una cursa solidària per a recollir fons


  • Comparteix:

La companyia organitzarà una cursa solidària a Sant Cugat el 17 de desembre / Foto: RRHH Digital

La companyia organitzarà una cursa solidària a Sant Cugat el 17 de desembre / Foto: RRHH Digital

La companyia Ricoh, amb seu a Sant Cugat, impulsa el projecte 'Printed Memories', que té com a objectiu lluitar contra l'Alzheimer i trobar, de cara a l'any 2025, 'el primer tractament que canvïi la vida dels pacients'. L'Alzheimer és la principal causa de demència i de mort relacionada amb la demència al món. Entre altres activitats i iniciatives, destaca la segona edició de la cursa solidària Ricoh a Sant Cugat el proper 17 de desembre.

'Printed Memories' és un projecte europeu en què la companyia santcugatenca participa des de la fase pilot i que implica els col·laboradors de la companyia i l'ús de la seva tecnologia d'impressió. Ricoh també col·labora amb l'empresa d'impressió i enquadernació Book Print Digital per imprimir àlbums de fotos que ajudin els malalts d'Alzheimer en la teràpia de record.

La iniciativa treballa de la mà de d'entitats socials com la Fundació Pasqual Maragall de Barcelona i altres associacions de l'estat i de Portugal, i també té una aliança amb l'Alzheimer's Research, la principal organització benèfica mundial d'investigació sobre la malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.