La R-Festa evidencia el creixement d'establiments santcugatencs dedicats a la reutilització i la reparació


  • Comparteix:

La 2a edició de la R-Festa ha reivindicat un any més la importància de reduir els residus nocius per al medi ambient amb una fira d'establiments i activitats relacionades amb la reparació, la reutilització i la venda de productes de segona mà. La proposta ha donat visibilitat als comerços i iniciatives locals que es dediquen a allargar la vida útil de productes i objectes reutilitzats i ha evidenciat un creixement d'aquest tipus d'establiments a la ciutat. La jornada, que ha tingut lloc a la Rambla del Celler, ha tingut una gran afluència de gent malgrat alguns moments de pluja.

A la R-Festa hi han participat establiments que es dediquen a aspectes tan diversos com la restauració de llibres, rellotges, bicicletes, electrodomèstics, a l'elaboració de sabó amb oli reciclat, a la restauració de mobles i objectes, i a activitats més específiques com la costura amb roba de paraigües trencats. Els paradistes han posat en valor l'oportunitat de donar-se a conèixer.

Paradistes

És una fira molt bona perquè la gent estigui conscienciada. / En els últims anys he vist canvis importants en la consciència de reciclar. / Aquesta tasca contribueix molt a que això es pugui dur a terme. / Estem acostumats a comprar al supermercat i no sabem que hi ha una alternativa ecològica.


Durant el matí també s'han ofert activitats com un taller ràpid d'hort vertical i jocs d'habilitats per als més petits fets amb material reutilitzat.

La proposta s'ha incorporat al Mercat de segona mà que organitza de manera trimestral l'Ateneu Santcugatenc a la mateixa Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.