Una quinzena de gossos busquen una nova llar a la desfilada de la PAS


  • Comparteix:

Una quinzena de gossos ha desfilat aquest diumenge en busca d'una nova llar a l'esdeveniment solidari que la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) ha organitzat als jardins de l'Hotel Sant Cugat per tercer any consecutiu. La cita, que ha reivindicat que 'els animals no són un regal', ha aplegat gossos de diferents races i sobretot ha visibilitzat aquells cans d'edat avançada o amb algun problema de salut que és més difícil que siguin adoptats.

La presidenta de la PAS, Yolanda Muñoz, ha explicat que és molt important trobar una família adoptiva per aquests animals més vells o almenys una família d'acollida durant l'hivern. Actualment, la plataforma animalista té set llars d'acollida a la ciutat.

Yolanda Muñoz

Són gossos molt vellets, grans. Tenen molt poques possibilitats de ser adoptats i com a mínim estem intentant que trobin una llar durant l'hivern.


Aquest diumenge, les persones interessades a adoptar algun gos han pogut veure els gossos que busquen una nova llar. Una vegada s'hagin decidit a adoptar, l'entitat els ensenyarà la fitxa de l'animal i els farà una entrevista per saber com és la família i si és idònia per a l'animal. Després d'aquesta fase, el gos anirà a la nova llar i un membre de la PAS en farà un seguiment per assegurar-se que l'adopció és positiva per a les dues parts.

A Sant Cugat, cada any s'abandona una vintena de gossos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.