Ja pots consultar si t'ha tocat ser membre d'alguna mesa electoral a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una mesa electoral

Imatge d'arxiu d'una mesa electoral

Ja s'ha fet la designació dels membres de les meses electorals per als comicis del 21 de desembre. Les persones assignades rebran una notificació per part de la Junta Electoral de Zona, juntament amb el manual sobre les seves funcions. A Sant Cugat es constituiran 86 meses electorals. En aquest enllaç pots consultar si t'ha tocat ser membre d'alguna de les meses del municipi.

Sant Cugat habilitarà 28 col·legis electorals, que es poden consultar també a la web de l'Ajuntament. Respecte a les darreres eleccions, les espanyoles del juny del 2016, hi haurà dos canvis: les meses de l'antiga seu de l'Ateneu passen a la Casa de Cultura i el col·legi electoral de l'Escola bressol Tricicle torna a les Piscines del Parc Central.

Augmenta el nombre d'electors
62.459 santcugatencs estan cridats a la urnes, dels quals 1.781 viuen a l'estranger. En comparació amb les eleccions al Parlament del 2015, on el cens electoral era de 59.349 persones, el total ha augmentat un 5,2%.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.