Sant Cugat i La Haba consoliden el seu agermanament amb un dinar al Casal Torreblanca


  • Comparteix:

El dinar de germanor ha tingut lloc al Casal Torreblanca

El dinar de germanor ha tingut lloc al Casal Torreblanca

Sant Cugat ha consolidat l'agermanament amb el municipi de La Haba en el dinar de germanor amb la comunitat extremenya resident a Sant Cugat. Unes 150 persones han assistit al dinar, amb un menú elaborat amb productes de la zona. L'acte també ha tingut la presència de representants de diverses formacions polítiques del consistori i de l'alcalde de La Haba, José González.

L'alcalde de La Haba, José González, ha explicat que tenen la intenció d'inaugurar un monòlit amb una placa que expliciti l'agermanament amb Sant Cugat.

José González

Ens vam comprometre en posar la placa d'agermanament en una rotonda perquè la vegi tothom qui arriba al municipi i volem que vinguin per acompanyar-nos en la inauguració. A més, a l'estiu fem una setmana cultural just abans de la Festa Major i hem quedat que vingui alguna associació santcugatenca.


De la seva banda, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha anunciat que tenen previst desplaçar-se a la localitat extremenya abans de l'estiu.

Mercè Conesa

Ha vingut l'alcalde de La Haba, ens sentim contents de rebre'ls i de continuar en el camí de l'agermanament. Parlàvem de diversos intercanvis culturals en les nostres festes i esperem que abans de l'estiu ens puguem desplaçar a La Haba per signar el document d'agermanament.


La trobada ha acabat amb una cantada de nadales del cor de l'Escola Fusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.