Les activitats esportives protagonitzen aquest divendres la 'Nit més Jove'


  • Comparteix:

En aquesta edició, l'Esbart Sant Cugat serà l'encarregat d'ensenyar hip-hop o acrobàcia

En aquesta edició, l'Esbart Sant Cugat serà l'encarregat d'ensenyar hip-hop o acrobàcia

La Nit més Jove, el programa d'oci nocturn de l'Ajuntament, torna aquest divendres després del parèntesi de l'estiu. En aquesta edició, destaca la col·laboració de l'Esbart Sant Cugat, que oferirà tallers mim, hip-hop i acrobàcia.

Un cop acabades les vacances d'estiu, La Nit més Jove torna amb un programa d'oci nocturn alternatiu. Encara que durant els mesos d'estiu s'han fet diverses activitats a tres districtes, ara l'organització torna amb novetats. Ho explica el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

La principal novetat d'aquest any són les activitats esportives. L'Ateneu busca activitats que innovin les nits pels joves sancugatencs.


Les activitats de La Nit més Jove, s'adrecen a joves del municipi majors de 14 anys, que busquin un oci nocturn diferent i alternatiu per desmarcar-se de les activitats més tradicionals. Toni Ramon explica per què és una bona alternativa.

Toni Ramon

Els joves sancugatencs tenen una alternativa d'oci nocturn, adreçat als joves que vulguin gaudir d'una manera diferent de la nit i que vulguin fugir de l'oci més tradicional.


En aquesta edició de La Nit Més Jove, cal destacar la col·laboració directa de l'Esbart Sant Cugat amb tallers de mim, hip-hop o acrobàcia, entre d'altres. Els interessats podran gaudir de totes aquestes activitats de manera gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.