L'operació sortida pel pont mobilitzarà 485.000 vehicles de l'àrea metropolitana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Uns 485.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona pel pont de la Constitució i la Immaculada, segons preveu el Servei Català de Trànsit (SCT). Per gestionar la mobilitat es posarà en marxa un dispositiu especial de trànsit en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra des d'aquest dimarts a les tres de la tarda, fins diumenge a mitjanit.

La sortida principal de vehicles es produirà entre les tres de la tarda d'aquest dimarts i les tres de dimecres. La C-16, la C-17, la C-14 i els accessos a Andorra podran concentrar els problemes viaris més importants. Es preveu que les principals afectacions viàries en l'inici del pont es produeixin la tarda de dimarts i el matí de dimecres, en funció també de la meteorologia.

Pel que fa a la tornada, s'estima que 300.000 vehicles arribin a l'àrea metropolitana de Barcelona entre les dotze del migdia i les dotze de la nit de diumenge. Aquest és el primer període festiu amb una mobilitat pròpiament d'hivern i que coincideix amb el tret d'inici de les compres nadalenques, fet que pot provocar un increment de la mobilitat al voltant dels centres comercials, molts dels quals obren els dies festius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.