Ayudar jugando prepara jornades solidàries avui i demà amb una cinquantena d'activitats


  • Comparteix:

Detall del cartell il·lustrat de la iniciativa, aquest any il·lustrat per Cels Piñol

Detall del cartell il·lustrat de la iniciativa, aquest any il·lustrat per Cels Piñol

L'associació santcugatenca Ayudar jugando organitza aquest dissabte i diumenge la 17a edició de les jornades solidàries, amb més de 50 activitats com demostracions, partides i exhibicions de tota mena de jocs de taula. A més, també hi haurà una botiga solidària on es trobarà material de tota mena donat per editorials i particulars per vendre'l a un preu inferior a l'habitual i diumenge a la tarda tindrà lloc una subhasta amb còmics, llibres i jocs signats pels mateixos autors. Tota la recaptació de les jornades, que tindran lloc a les Cotxeres de Sants a Barcelona, anirà destinada a un projecte benèfic escollit pels socis d'Ayudar jugando i relacionat amb la infància.

El fundador i vicepresident d'Ayudar jugando, Pablo Giménez, detalla els actes més destacats de les jornades d'aquest any.

Pablo Giménez

Hi haurà una botiga solidària on es trobarà, gràcies a la generositat d'editorials i de particulars, material que normalment és car a un preu irrisori. I diumenge a les cinc de la tarda hi ha la gran subhasta d'Ayudar jugando amb còmics, llibres i jocs signats pels mateixos autors.


Ayudar jugando és una associació santcugatenca creada el 2003 que es dedica a organitzar activitats relacionades amb els jocs de taula, els còmics i la literatura fantàstica per ajudar els infants més necessitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.