Els Mossos ja tenen sospitós de la punxada de rodes de camions que ha col·lapsat l'AP-7 aquest dimarts


  • Comparteix:

L'acció ha afectat a desenes de camions / Foto: Laura Busquets / ACN

L'acció ha afectat a desenes de camions / Foto: Laura Busquets / ACN

Els Mossos d'Esquadra ja han identificat un sospitós de la punxada de rodes de desenes de camions a l'autopista AP-7 al Vallès Oriental i Occidental aquest dimarts, incident que podria estar relacionat amb un similar divendres passat. No obstant això, no l'han detingut encara perquè els fets s'estan acabant d'investigar, tot i que en les properes hores es podria 'resoldre', i creuen que no es repetiran.

El cap de la divisió de transport dels Mossos d'Esquadra, Josep Guillot, ha dit a RAC1 que s'estan recollint totes les denúncies dels camioners, i ha insistit que és molt important que tots els afectats ho denunciïn per poder valorar el global dels danys causats i que la pena a imposar sigui més alta. En tot cas, la policia catalana encara no pot demostrar que els dos incidents estiguin relacionats tot i la seva similitud.

Els fets s'han produït aquest dimarts, quan una trentena de camions han patit punxades a les rodes dels seus vehicles a l'AP-7, entre Montmeló i Sant Cugat, en sentit sud, per motius que es desconeixen. Es tracta del segon episodi similar després que divendres passat 13 vehicles més de gran tonatge i una furgoneta també patissin punxades tot i que aleshores es va concloure que podria havia estat per la pèrdua de càrrega d'un camió.

Divendres passat, van resultar afectats 13 camions i una furgoneta que també circulaven aproximadament pels mateixos trams de l'AP-7. La primera incidència es va registrar cap a la una de la matinada i així successivament fins a una dotzena més. Tot apunta que la setmana passada, el motiu va ser la pèrdua de càrrega d'un camió. A la zona, s'hi van trobar algunes peces metàl·liques i claus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.