La cacera de tions al bosc de Volpelleres celebra avui la segona edició amb rècord de participants


  • Comparteix:

Imatge de l'última edició

Imatge de l'última edició

L'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres organitza aquest diumenge la segona edició de la cacera de tions pel bosc del barri amb una setantena de famílies i la previsió d'arribar als 300 participants, després de tancar inscripcions amb 250 persones apuntades. Es tracta d'una activitat de caràcter familiar amb què els veïns volen també reivindicar la conservació i la integració del bosc en la vida del barri.

La bona resposta obtinguda l'any passat ha augmentat enguany, però els organitzadors han tancat les inscripcions abans de veure's 'desbordats' i evitar perdre el control i el caràcter familiar de la iniciativa.

El president de l'Associació de Veïns de Vopelleres, Alberto Valcarce, explica en què consisteix la cacera de tions.

Alberto Valcarce

Es tracta de fer en grup el que ja fèiem individualment. Fem petits grups i ja tenim identificats diferents espais al bosc sobre un mapa. Tothom acaba trobant el seu tió.


La cacera de tions obre les propostes nadalenques, que continuaran dissabte que ve a la plaça dels Rabassaires, on els infants podran fer cagar un tió gegant i hi haurà tallers i una petita fira artesanal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.