Òptica Universitària denunciarà el forat de 'bala o balí' en un vidre de la botiga de Pla de Vinyet


  • Comparteix:

El forat ha aparegut a la segona planta de l'edifici

El forat ha aparegut a la segona planta de l'edifici

Òptica Universitària denunciarà davant els Mossos d'Esquadra el forat que ha aparegut en un vidre de la segona planta de la botiga del carrer del Pla del Vinyet aquest dilluns al matí. Segons la directora del centre, Eva Garcia, quan han arribat a la botiga s'han trobat la sala d'espera de la planta superior 'plena de vidres' i han avisat els Mossos, que s'han desplaçat fins la botiga per fer un informe.

Garcia ha comentat que els Mossos li han explicat que 'segurament era causat per un balí' i ha assenyalat que presentarà denúncia davant el cos policial. La directora del centre ha detallat la situació a Cugat.cat.

Eva Garcia

Hem vist un forat, com un impacte d'alguna cosa molt forta. Hem pensat que podria haver estat una pedra o que un parasol hagi impactat aquí, però és impossible. He trucat als Mossos i m'han dit que el més segur és que fos un impacte d'una bala o d'un balí.


L'incident no ha afectat el funcionament de la botiga, que ha obert amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.