FesCamp marxa de Sant Cugat en perdre el finançament de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Una de les activitats del FesCamp / Foto: Localpres

Una de les activitats del FesCamp / Foto: Localpres

El projecte FesCamp no tindrà propera edició a Sant Cugat després que l'Ajuntament hagi retirat el finançament a la iniciativa, principal suport econòmic del festival. Els organitzadors lamenten aquesta decisió i estudien la possibilitat de portar-lo a altres municipis. A Sant Cugat s'han celebrat tres edicions d'aquesta proposta que uneix art, cultura, medi ambient i sostenibilitat.

El FesCamp va néixer el 2014 a Mira-sol i en les tres edicions que ha organitzat s'ha estès a altres zones del municipi per oferir una programació cultural centrada en la sostenibilitat i el medi ambient. Fins ara s'ha desenvolupat amb el suport econòmic de l'Ajuntament, que ha passat dels 7.624 euros de la primera edició als 12.000 de la darrera.

Ara, però, el consistori ha decidit retirar el suport econòmic, segons els impulsors, per raons pressupostàries. El membre de l'equip de FesCamp, Sergi Selvas, ha lamentat la decisió del consistori, ja que sense aquest suport, diu, el projecte no és viable a Sant Cugat.

Sergi Selvas

No és viable un projecte com el FesCamp en un municipi on el consistori no hi dóna suport. Es fa inviable seguir fent-ho a Sant Cugat.


Segons Selvas, FesCamp havia experimentat un salt qualitatiu en les darreres edicions i estava en fase de consolidació. Els impulsors miren ara de poder exportar aquesta experiència a algun altre municipi.

Sergi Selvas

Ens plantegem buscar algun altre municipi. Estem en aquest procés. El valor que tenia el FesCamp és important.


La intenció de l'equip de FesCamp és que el projecte no desaparegui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.