Andrea Motis i Joan Chamorro, protagonistes del concert benèfic del Rotary d'enguany


  • Comparteix:

Cristina Urriza, Susanna Pellicer i Fàtima Cornellana han presentat el concert

Cristina Urriza, Susanna Pellicer i Fàtima Cornellana han presentat el concert

Andrea Motis i Joan Chamorro seran els protagonistes de l'11è concert Música per la Solidaritat del Rotary Club, que es farà el 18 de gener i que enguany destinarà un 90% dels beneficis a l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN). El 10% restant es destinarà al programa contra la pòlio del club. L'objectiu d'enguany és repetir el ple de l'any passat al Teatre-Auditori, 800 espectadors, més les persones que vulguin afegir-se a la Fila Zero.

La presidenta del Rotary Club, Fàtima Cornellana, ha explicat que, tot i que la intenció era promocionar la música local, la possibilitat de tenir a Motis i Chamorro, que actuen desinteressadament, era una oportunitat que no es podia deixar escapar. Cornellana ha fet una crida a omplir el Teatre-Auditori.

Fàtima Cornellana

El preu de les entrades és molt assequible perquè pugui venir-hi tothom. Venir tant per l'Andrea Motis i el Joan Chamorro com per ajudar a l'entitat. Animo a fer-ho com a regal de Nadal.


El concert s'ha presentat aquest dimarts al matí a l'Escola de Música Victòria dels Àngels i hi han assistit la regidora de Progrés Social, Susanna Pellicer, i la presidenta d'AVAN, Cristina Urriza. Les entrades es poden comprar a la web del Teatre-Auditori, a l'oficina de turisme i a les taquilles de l'equipament cultural el dia del concert. Per als interessats en la Fila Zero, es poden fer aportacions al compte corrent ES47 0182 8309 5002 0177 1147.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.