Els bombers celebren el final de la campanya forestal amb una festa a les carpes de Chic


  • Comparteix:

Un 'full monty' i un sorteig de diversos obsequis són alguns dels principals al·licients de la quarta festa que organitza l'Agrupació Cultural i Esportiva de Bombers de Catalunya a les carpes de Chic Sant Cugat. L'objectiu d'aquesta iniciativa és celebrar el final de la campanya forestal i recollir fons per a la fundació d'aquest col·lectiu.

Per segon any consecutiu, les carpes de Chic Sant Cugat seran l'escenari de la Gran Festa de Bombers que organitza l'Agrupació Cultural i Esportiva de Bombers de Catalunya.

La iniciativa, que va néixer ara fa 4 anys, va tenir un primer precedent amb un concert al Palau de la Música, però ràpidament es va reconvertir en una jornada més lúdica i amb la voluntat de poder celebrar el final de la campanya forestal. Així ho ha explicat el secretari de Bombers a la regió de Barcelona, Lluís Gràcia.

Lluís Gràcia

El primer any vam fer un concert al Palau de la Música però va faltar recolzament i aleshores vam decidir fer una cosa d'esbarjo, més festiva, per ballar...


A banda de celebrar el final de l'estiu, la festa també serveix per recollir diners per a la fundació que els bombers tenen a Barcelona.

Per tal que ningú tingui ganes de perdre-se-la, els organitzadors han buscat tots els al·licients: un sorteig de regals, alguns d'ells relacionats amb aquesta feina, un streaptease d'una noia amb uniforme de bomber i, per als que no en tinguin prou, un full monty que, enguany, pot portar alguna sorpresa.

Lluís Gràcia

Repetimfullmonty però potser aquest any,a més dels bombers que ja ho tenen previst, potser hi ha algun espontani que també vol fer-lo.


Tot i que la festa està pensada principalment per als bombers i els diferents cossos de seguretat que intervenen en la campanya forestal, qualsevol persona que simpatitzi amb aquest cos o que tingui ganes de coneixe'ls més de prop i passar una bona estona, pot apuntar's-hi. L'entrada serà gratuïta entre les dotze i dos quarts de dues de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.