Valldoreix estrena tres passarel·les per a esquirols fruit dels pressupostos participatius


  • Comparteix:

Les passarel·les estan situades a 10 metres d'alçada / Foto: EMD Valldoreix

Les passarel·les estan situades a 10 metres d'alçada / Foto: EMD Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha estrenat aquest dimecres tres passarel·les per a esquirols a tres dels punts amb més trànsit, la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, la carretera de Vallvidrera i l'avinguda de Ramon Escayola. Aquest projecte, sorgit dels pressupostos participatius, consisteix en una corda sintètica i travessers de fusta que permeten el trànsit dels animals entre les dues bandes de la calçada.

El vocal de Medi Ambient de l'EMD, Quim Castelló, ha explicat a Cugat.cat que aquesta mesura ja s'ha aplicat en altres llocs de Catalunya.

Quim Castelló

Estic molt en contacte amb la regidora de Medi Ambient de Bellaterra. Em va explicar com funcionaven. Als pressupostos va haver-hi qui ho va proposar i espero que no sigui l'última cosa que fem.


Per incentivar-ne l'ús per part dels esquirols, s'han instal·lat també menjadores a cada extrem de la corda. El projecte ha tingut un cost d'uns 3.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.