Entitats santcugatenques es bolquen amb La Marató per lluitar contra les malalties infeccioses


Temes relacionats

Parlem amb Els Saltors i Sara Terraza, els músics santcugatencs que participen al CD de La Marató (12/des/17)

Sant Cugat s'entrega a fons amb les activitats de La Marató de TV3 (18/des/16)


  • Comparteix:

Entitats santcugatenques han aportat el seu gra de sorra a La Marató de TV3 aquest diumenge amb l'organització d'activitats per conscienciar la població i recaptar fons per a la lluita contra les malalties infeccioses. El Club Senglar Orientació ha celebrat la 28a Cursa d'Orientació de Sant Cugat al parc de la Pollancreda i el Club Artística Sant Cugat i el Club Gimnàstica Rítimica i Estètica Sant Cugat han fet una desfilada de roba esportiva conjunta a la plaça del Rei. La recaptació dels diners dels dos actes es destinarà íntegrament a La Marató, que arriba a la 26a edició.

Tant participants com organitzadors han coincidit a posar en valor aquesta jornada com una oportunitat per ser solidaris i donar a conèixer les seves entitats.

Participants

Ja és una tradició a Catalunya i nosaltres no volem ser menys i aportar el nostre granet de sorra. / És un acte solidari i com a gimnastes no ens costa res. / És molt important participar.


Al matí també s'ha fet una ballada de country per part de l'Escola Fusió a la plaça del Rei i l'establiment de llits elàstics Véns a saltar? ha organitzat una jornada solidària al seu local.

Tot i que el gruix de les activitats per La Marató ha tingut lloc aquest diumenge, Sant Cugat també ha acollit actes durant el cap de setmana impulsats per Augusta Pàdel, l'escola Santa Isabel i Cugat Natura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.