Un contenidor del carrer Valldoreix incompleix, per error, el programa de Residu Mínim


  • Comparteix:

El Grup de Natura reclama una planta de triatge

El Grup de Natura reclama una planta de triatge

L'Ajuntament canviarà la placa del contenidor del carrer Valldoreix que, per error, havia estat destinat a recollir envasos. Des del Grup de Natura havien denunciat l'existència d'aquest contenidor que incompleix el programa 'Residu Mínim'. El col·lectiu s'ha felicitat per aquesta rectificació, tot i que ha insitit en què cal aprufndir en l'aplicació del model de recollida selectiva al municipi.

Els responsables dels dipòsits de residus van instal·lar erròniament una placa amb la paraula 'envasos' a un dels contenidors soterrats del carrer Valldoreix. El Grup de Natura del Club Muntanyenc ha alertat d'aquest fet, ja que la recollida d'envasos incompleix el pla 'Residu Mínim', aprovat per tots els grups polítics en el ple. Aquest model preveu, en canvi, l'existència de contenidors al carrer per recollir brossa orgànica, paper i vidre, però no envasos, que s'han de separar a la planta de triatge.

El tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, assegura que es tracta d'un error que serà corregit en breu.

Joan Recasens

"L'Ajuntament solucionarà l'error i instal·larà la placa adequada"


Al marge d'aquest incident, el Grup de Natura considera que l'equip de govern ha de completar encara l'aplicació del projecte Residu Mínim a la ciutat. El portaveu de l'entitat, Lluís Llerena, explica quines mesures s'haurien d'adoptar.

Lluís Llerena

El model és el correcte, però falten algunes coses. S'hauria d'utilitzar o construir una planta de triatge i acabar la recollida orgànica als districtes.


L'entitat ecologista considera que la construcció d'una planta de triatge, o la utilització de les instal·lacions d'un altre municipi com Rubí, és la gran assignatura pendent de l'Ajuntament de Sant Cugat per completar el model 'Residu Mínim'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.