La Junta Electoral Central amplia el termini per votar per correu fins al 19 de desembre


  • Comparteix:

Un dia més per votar

Un dia més per votar

La Junta Electoral Central ha ampliat fins a les dues de la tarda de dimarts el termini per votar per correu en les eleccions catalanes del 21 de desembre. Inicialment, el termini finalitzava el 17 de desembre i ara els electors amb dret a vot tindran dos dies més per dipositar el sobre amb el seu vot a les oficines postals. En la seva resolució, la JEC indica que l'ampliació del termini, sol·licitada pel PP, té l'informe favorable de Correus.

L'organisme ha acordat aquesta nova ampliació perquè els electors disposin de més temps per dipositar el seu vot ja que, segons la resolució, s'ha produït un retard 'de certa documentació electoral' a causa dels recursos interposats contra la proclamació de candidatures i la 'peculiaritat' de les dates del procés electoral, 'que comporta que el termini de dipòsit del vot finalitzi després d'un cap de setmana'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.